Uitbreiding Nautilus College voortgezet speciaal onderwijs

Op de locatie Paul Kleestraat / Operetteweg verzorgt het Nautilus College voortgezet speciaal onderwijs op vmbo-tl en havo/vwo niveau voor leerlingen met een vorm van autisme of vergelijkbare problematiek.

update 

(Bron: Omroep Flevoland)

Op 6 oktober jl. opende Wethouder Roelie Bosch het vernieuwde schoolgebouw van de tl- en havo/vwo afdeling van het Nautilus College in Almere. De voormalige basisschool aan de Paul Kleestraat in Almere werd het afgelopen jaar uitgebreid en verbouwd tot een volwaardige school voor voortgezet speciaal onderwijs. (Bron: Omroep Flevoland)

De tl-afdeling van het Nautilus College nam eind 2016 al haar intrek in het gebouw. Na de recente verbouwing is de school groot genoeg om ook de havo/vwo afdeling hier te vestigen. Dat de twee afdelingen nu samen op één locatie gevestigd zijn is een lang gekoesterde wens van de school. Het biedt meer mogelijkheden om passende leertrajecten voor leerlingen in te zetten.

Na de officiële opening met de wethouder volgde een feestelijk workshop programma voor leerlingen waarin muziek maken, sport en creatief bezig zijn centraal stonden.

Ten behoeve van de uitbreiding van ‘Het Schilderij’ aan de Paul Kleestraat in de wijk tussen de vaarten heeft TDS Engineering in opdracht van de Gemeente Almere de technische installaties ontworpen. De verwarmings-, ventilatie-, en regelinstallaties. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw heeft 2 bouwlagen. Totaal uitbouw is ca. 700 m2.

Uiteraard is zoveel mogelijk gekozen voor energiezuinige ontwerp oplossingen. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van intelligente aanwezigheidsdetectie en Constant Lume Output (clo) led armaturen.

Het Nautilus College is aangesloten op stadsverwarming en als zodanig is het project dus gasloos.

Duurzaam bouwen in goed, Gasloos is Beter! Neem contact op met TDS-Engineering voor een vrijblijvende kennismaking:
        – snelle service
        – gedegen kennis
        – heldere communicatie
        – deskundigheid en 100% onafhankelijk
BEL DIRECT 036 – 534 4005 of mail@tds-engineering.nl

contact_button_klein_links

TDS Engineering ontwerpt Duurzaam en waar gewenst Bio Ecologisch. Bekijk hier onze diensten