Uitbreiding Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere Buiten is één van de startplekken voor een ontdekkingstocht door de Oostvaardersplassen. In dit markante gebouw kom je alles te weten over het natuurgebied en de dieren die er leven. In het weekend is er een wisselend programma van natuuractiviteiten voor jong en oud, lezingen, muzikale optredens en workshops. Ook voor scholen zijn er mogelijkheden.

Horeca, uitzicht en vergaderen
Je kunt in het centrum terecht voor een hapje en een drankje. In de panoramaruimte op de eerste verdieping staan telescopen en verrekijkers, waarmee je de dieren in het gebied kunt observeren. In het weekend zijn er vaak hulpboswachters van Staatsbosbeheer aanwezig, om uitleg te geven over alles wat er te zien is. De Oostvaarders is ook een prachtige plek voor vergaderingen en (familie)bijeenkomsten.

Aanleiding

Door de verwachte toename van het aantal bezoekers aan het Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders is het huidige gebouw te klein en zijn de huidige faciliteiten onvoldoende.

Stad&Natuur, Staatsbosbeheer en de Gemeente Almere hebben samen besloten te investeren in een uitbreiding van het Natuurbelevingscentrum.

TDS Engineering heeft de opdracht gekregen te adviseren en ontwerpen van de technische installaties in lijn met het duurzame karakter en uitstraling van het gebouw.

 

Duurzaam bouwen is goed, Gasloos is Beter! Neem contact op met TDS-Engineering voor een vrijblijvende kennismaking:

        – snelle service
        – gedegen kennis
        – heldere communicatie
        – deskundigheid en 100% onafhankelijk
BEL DIRECT 036 – 534 4005 of mail@tds-engineering.nl

contact_button_klein_links

TDS Engineering ontwerpt Duurzaam en Gasloos.