Stichting AAP Almere – onderzoek verduurzamen

24th feb 2020 GasloosOverig

Stichting AAP Almere

Stichting AAP Almere is hét opvangcentrum in Nederland voor apen en andere exotische zoogdieren die zijn gered door Stichting AAP. Op stadslandgoed De Kemphaan zijn de dieren opgevangen die zijn gered van illegale handel, gebruikt voor entertainment of als huisdier werden gehouden.

Stichting AAP Almere heeft een aantal speciaal uitgeruste complexen op een oppervlakte van 5,5 hectare grond: de Apeneilanden, de Quarantaine, het Chimpansee verblijf, de Zoogdierenafdeling en het Apenhuis. Alle complexen hebben een eigen doel. De stichting werkt met veel vaste medewerkers en daarnaast een groot aantal vrijwilligers die allemaal werken aan het welzijn van de dieren. In het opvangcentrum zitten continu 400 tot 450 dieren in opvang; variërend van Pallas eekhoorns en prairiehonden tot aan mantelbavianen en chimpansees.

TDS Engineering heeft de opdracht verworven te onderzoeken of en hoe Stichting AAP in Almere kan worden afgekoppeld van het gas.

Aangevangen wordt met de panden: ‘Chimpansee verblijf’ en ‘Hoofdkantoor’. De andere panden zullen later mogelijk ook worden betrokken in de verduurzaming waarbij het daar vooral gaat om het onderzoeken van de consequenties en mogelijkheden bij afkoppelen van het gas.

TDS Engineering adviseert bedrijven en overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen bij verduurzaming en transitie naar gasloos

Duurzaam bouwen is goed, gasloos is Beter! Neem contact op met TDS-Engineering voor een vrijblijvende kennismaking:

        – snelle service
        – gedegen kennis
        – heldere communicatie
        – deskundigheid en 100% onafhankelijk
BEL DIRECT 036 – 534 4005 of mail@tds-engineering.nl

contact_button_klein_links

TDS Engineering ontwerpt Duurzaam en Gasloos. Bekijk hier onze diensten