Brandweerkazerne Lelystad Airport

16th jul 2019 OverheidOverig

De Lelystad Airport organisatie maakt een belangrijke transformatie door van een recreatie luchthaven naar een luchthaven met commerciële passagiersvluchten.

Bij deze transformatie wordt ook een nieuwe brandweerorganisatie opgebouwd die verantwoordelijk is voor de bestrijding van vliegtuigincidenten en kleine bedrijfsongevallen. De brandweer levert immers een wezenlijke bijdrage in het waarborgen van (brand)veiligheid en continuïteit van de luchthavenprocessen.

TDS Engineering heeft de opdracht verworven voor het ontwerpen van de technische installaties voor de nieuwe Brandweerkazerne Lelystad Airport.

Hiertoe zal een bestaande hangar worden omgebouwd tot een nieuwe BRANDWEERKAZERNE, ontworpen naar de ervaring en inzicht van de brandweer en de wensen die passen binnen Lelystad Airport.

In het kader van duurzaamheid zullen ook de installaties door TDS Engineering ontworpen worden naar de huidige duurzame standaarden: Hierbij valt te denken aan warmtepomp, gebalanceerde ventilatie, isolatie, LED verlichting, zonnepanelen en -collectoren en mogelijke andere systemen die er toe bijdragen om het pand zo energie-efficiënt mogelijk te maken, waarbij nul op de meter ideaal is.

Duurzaam bouwen in goed, Gasloos is Beter! Neem contact op met TDS-Engineering voor een vrijblijvende kennismaking:
        – snelle service
        – gedegen kennis
        – heldere communicatie
        – deskundigheid en 100% onafhankelijk
BEL DIRECT 036 – 534 4005 of mail@tds-engineering.nl

contact_button_klein_links

TDS Engineering ontwerpt Duurzaam en waar gewenst Bio Ecologisch. Bekijk hier onze diensten