Paviljoen Kinderboerderij en Natuurspeeltuin Het Diereneiland Molenwijk Amsterdam

Het Diereneiland is een kinderboerderij met natuurspeeltuin in Amsterdam Noord: een kleine oase in een hoek van de groene De Molenwijk!

De kinderboerderij van het Diereneiland is het thuis van verschillende dieren: geiten, een schaap, kalkoenen, pauwen, eenden, kippen, parelhoenders en natuurlijk konijnen.

In de natuurspeeltuin is het heerlijk spelen voor de kinderen. Hutten bouwen, werken in de moestuin, spannende paadjes ontdekken. Er is ook een bijenkolonie, en verschillende speeltoestellen. Een waterorgel bijvoorbeeld, en een mooie waterspeelplek.

TDS Engineering verricht in opdracht van de Gemeente Amsterdam advieswerkzaamheden t.a.v. het ontwerp van de duurzame technische installaties ten behoeve van de energie zuinige nieuwbouw van het Paviljoen Diereneiland. Het advies omvat het inzetten van een warmtepomp in combinatie met zonne-energie opwekking. De zonne-energie ‘bloemen’ vormen een zeer markant onderdeel van het gasloze paviljoen.

 

TDS Engineering adviseert bedrijven en overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen bij verduurzaming en transitie naar gasloos

Duurzaam bouwen is goed, gasloos is Beter! Neem contact op met TDS-Engineering voor een vrijblijvende kennismaking:

        – snelle service
        – gedegen kennis
        – heldere communicatie
        – deskundigheid en 100% onafhankelijk
BEL DIRECT 036 – 534 4005 of mail@tds-engineering.nl

contact_button_klein_links

TDS Engineering ontwerpt Duurzaam en Gasloos. Bekijk hier onze diensten