NEN 2580 meting

Een NEN 2580 meting nodig? Met TDS kiest u voor:

  • snelle service
  • grondige inspecties
  • heldere meetrapportages
  • deskundigheid en 100% onafhankelijk

BEL DIRECT 036 – 534 4005 of mail info@tds-engineering.nl

contact_button_klein_links

Valt een gemeenschappelijk trappenhuis nu wel of niet onder de oppervlakte van een gebruiksruimte?

Als u een pand effectief wilt exploiteren is het belangrijk dat u precies weet hoeveel verhuurbare oppervlakte er in het gebouw beschikbaar is.
Het NEN 2580 meetrapport geeft u een duidelijke specificatie van ieder type vloeroppervlak, zodat u precies weet hoe de vloeroppervlakte en de gebruikersfuncties voor ieder pand in uw vastgoedportfolio verdeeld zijn.
De NEN 2580 maakt onderscheid tussen bruto vloeroppervlak (BVO), netto vloeroppervlak (NVO), verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) en gebruiksoppervlak (GO).
NEN 2580 wordt veel gebruikt door makelaars, voor (ver)huurders van winkelvastgoed, zakelijkvastgoed, VVE’s en woningbouwverenigingen.
  
TDS Engineering heeft veel ervaring met NEN 2580 oppervlaktemetingen en brengt uw vastgoed graag voor u in kaart. Inclusief tekeningen met een duidelijke specificatie van alle huurders en vierkante meters. De NEN 2580 meetrapporten worden volledig conform de NTA 2581 norm opgesteld. Daarnaast hebben wij ook de kennis in huis om oppervlaktebepalingen uit te voeren conform de DIN 277 norm.

terug