gecertificeerd specialist in Warmte Koude Opslag (WKO)

Met Bodem Energie de maximale besparing realiseren met behoud van comfort, dat is onze focus bij bodemenergiebeheer. Zo levert een bodemenergiesysteem grote besparingen op energiekosten en een comfortabel binnenklimaat op.

 

Voor een wko ontwerp, neem contact op met TDS-Engineering:
        – snelle service
        – grondige inspecties
        – heldere meetrapportages
        – deskundigheid en 100% onafhankelijk
BEL DIRECT 036 – 534 4005 of mail mail@tds-engineering.nl

contact_button_klein_links

 

Bodem en gebouw
Onze kennis en ervaring is integraal. We weten niet alleen van (bodem)energiesystemen, maar ook van gebouwinstallaties. Deze combinatie is de toegevoegde waarde voor onze klanten.

 

Sinds oktober 2014 mogen broninstallaties uitsluitend worden ontworpen en aangelegd door BRL 11000/11001 (ondergronds) en BRL 6000/6021 (bovengronds) gecertificeerde bedrijven. Deze certificering is onderdeel van de Algemene Maatregel van Bestuur Bodemenergiesystemen.

 

TDS is BRL 6000/6021 gecertificeerd en werkt samen met bedrijven die BRL 11000/11001 gecertificeerd zijn. Hierdoor bent u zeker van een systeem dat bovengronds en ondergronds optimaal op elkaar is afgestemd.  

 

Doel is het verhogen van de kwaliteit van bodemenergie-opslag-systemen en de prestaties van de installaties te waarborgen. Ook na oplevering blijft de leverancier aansprakelijk voor de prestaties van het door hem geleverde concept. Deze kwaliteitsborging onderschrijven wij volledig.